Hieronta on hyvin tunnettu ja perinteinen hoitomuoto, jossa lihaksia hoidetaan erilaisin käsin tehtävin ottein. Hoito rentouttaa kokonaisvaltaisesti ja sen vuoksi sillä on suotuisia vaikutuksia monenlaisten ongelmien hoidossa. Pääsääntöisesti hieronnalla hoidetaan kipeytyneitä ja jännittyneitä lihaksia, mutta myös ennaltaehkäistään monia työperäisiä vaivoja. Hieronta vilkastuttaa voimakkaasti aineenvaihduntaa ja nestekiertoa sekä edistää kuonan poistumista kehosta.

Hieronta auttaa mm.

  • monenlaisten kehon jännitystilojen poistamiseen ja ennaltaehkäisyyn
  • Niska- ja hartiasärkyjen vähentämiseen
  • Rentoutumiseen
  • Stressaantuneen kehon hoidossa
  • Päänsärkyihin
  • Jännitysniskaan
  • Ryhdin korjaamiseen
  • Kuntoilijalle ja urheilijalle palautumiseen ja liikkuvuuden lisääntymiseen

Klassinen ja urheiluhieronta

Jokaista asiakasta hoidetaan yksilöllisesti. Hieroja kuuntelee asiakkaan haasteet ja tekee hoitosuunnitelman sen mukaan. Hieronnan pohjalla on aina klassinen hieronta, mutta urheiluhieronta- otteita käytetään aina tarpeen mukaan. Urheiluhieronnassa huomioidaan lisäksi urheilijan tai kuntoilevan ihmisen laji ja lajin tuomat haasteet ja aikataulut. Urheiluhierontaotteet voivat tuntua napakammilta ja hieman venyttävimmiltä kuin klassinen hieronta. Mutta hieronnan voimakkuutta säädellään asiakkaan toiveen mukaisesti.
Hoidettavat alueet on valittavissa aikaan suhteuttaen ovat niska-hartia, ylä – ja alaraajat, pakarat ja rintalihakset sekä koko selän alue.

Kuumakivihieronta

Hoito tehdään lämpimillä tasalämpöisillä basalttikivillä. Hoidettavaa aluetta sivellään ja hierotaan sekä kivillä, että käsin. Näin saadaan hyödynnettyä kivien lämpövaikutus, joka ulottuu syvälle lihaksiin. Yhdistettynä nämä kaksi, saadaan tehokas ja todella rentouttava hoito. Aineenvaihdunta vilkastuu, kuonat poistuvat tehokkaammin, kivut lievittyvät ja koko keho rentoutuu.

Imukuppihieronta

Hoidossa käytetään kumisia imukuppeja ihon pintaa rikkomatta. Hoito on erittäin tehokas ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa.

Intialainen päähieronta

Tässä ihanassa, samaan aikaan rentouttavassa ja stimuloivassa hoidossa hierotaan niska-hartia ja pään alue erilaisin käsin tehtävin ottein. Hierottava istuu tuolilla hyvässä rennossa asennossa. Hoito tehdään vaatteiden päältä ilman öljyä. Lopuksi painellaan muutamat kohdat kasvoista ja korvanlehdistä. Hoitoon tullessa kannattaa huomioida, ettei ole suuria koruja eikä ehostusta kasvoissa. Intialaisen päähieronnan juuret ovat intiassa, missä jopa parturitkin hierovat asiakkaan päätä hiustenleikkuun lopuksi. Puolen tunnin hoito vastaa kunnon päiväunia ja antaa virtaa ja rauhoittaa.

Hoitoajat

30 min (esim. niska.hartia)
45min (esim. selkä)
60min (esim. selkä, niska-hartia ja yläraajat tai alaraajat ja pakarat)
90min (esim. koko keho)

Hierontahinnasto

30 min 37€

45 min 47€

 60 min 57€

75 min 67€

90 min 79€


Kuumakivihieronta 60 min  65€

Kuumakivihieronta 90 min 85€


Imukuppihieronta 45 min 52€


Intialainen päähieronta 30min 42€

 

Varaa aika